Aktuális

Hogy legyen valami aktuális itt is. – Köszönjük jól vagyunk tesszük a dolgunkat. És ha hangulatilag szeretnénk ezt megfogni; – Édes Istenem, de hát minden válik igazzá! – Talán ilyenkor éljük meg egy újabb megértési szinten. Hogy mit jelent csak tudni dolgokat és mit jelent meg is élni! – Azt hiszem ilyenkor szelídülünk. Ja igen! A következő év elején csak elkezdjük az Operátor képzést, ami most első körben azt jelenti, hogy csak mint információt közöltük, mert a létszám már telített. Ebben az évben nem volt találkozó mert azt Farkassal, mindig együtt csináltuk. – Hiányolták többen is. – Mi, meg Őt. Farkas hagyatékának nagy részét sikerült egyben tartani, – hála Boginak; – műszerek, alkatrészek, szerszámok, prototípusok, (mert elég kiterjedt irányokba kísérleteztünk), kutatás-fejlesztési anyagok, szoftverek és… – Szóval most még csak a rendszerezésénél tartunk.

A többibe, meg csak azért nem kezdek bele, mert csak ismételnénk magunkat. Amikor “történéssé” válik a fizikai síkon is, – azt meg fogjuk osztani itt is.

2019. december 11.

Murzsicz András

 

Sziasztok!

Hát elég régen jelentkeztünk már. Most, hogy egyre aktívabbak a hullámok a létezés egészét is figyelembe véve, Lassan megfelelő lesz a nyomás, hogy ébredezzünk mi is.

Szép lassan óvatosan, de megszületett a szívünk következő csücske carbonból.  Matutinum lett a neve. Ez lett a designja… és most jöhet az életre keltés. 🙂

IMG_20181204_085815.jpg

Itt mellette van a miniatürizált plazma generátor is, a méretkülönbségek jól láthatóak.

IMG_20181204_085934.jpg

Oda raktunk egy gesztenyét is, meg itt oldalról van. A hivatalos bemutatója már a céges oldalon lesz fenn. Jelezni fogjuk.

IMG_20181204_090110 (1).jpg

Hirtelen ennyi.

2018. december 7.

 

Ebben az évben sem alakult másképp eddig a látható aktivitást illetően. – Így jártunk. És ennek ellenére is köszönjük a rendszeres megkereséseket. A hírekbe már közöltük, hogy mikor és hol lesz az idei találkozónk.  Ami még ide kívánkozik, hogy pár sorral lejjebb az előző évben említve lett, hogy sok dolog aktívabb… – és hogy majd látni is lehet az eredményét.

Szóval itt is válaszolva a kérdésekre 3 készülék, azaz 3 típus a Plazma generátor családból sorozatgyártásba kerül, ebből a két nagy egyenlőre csak kis szériába. Ezenkívül megtartjuk az agykütyünél a vezetékes, vagyis az optikai kábellel való információ átviteli megoldást az esetleges zavaró hatások kiküszöbölésére. Ettől függetlenül megoldódott a vezeték nélküli jelátvitel kérdése is. Tehát itt is három fajta készülék áll rendelkezésünkre Lacinak és Tibornak hála, – az agy méréséhez és egyenlőre egy a szívhez. Ami még említhető mint új fejlesztés Istvánnak köszönhetően, hogy jelenleg már 3D-ben is láthatjuk pl. a saját agyhullámainkat.

Talán ennyi hirtelen.

2017. július 24.

………………………………………………

Kedves Mindenki!

Nagyon köszönjük a folyamatos érdeklődéseteket. Bár ebben az évben kevesebb cikket közöltünk, sokminden jóval aktívabb lett. – Ezt hamarosan láthatjátok is.

Addig is kellemes ünnepeket és BUÉK!

2016. 12. 21.

 

Kedves Látogató!

Szeretnénk ismételten felhívni a figyelmet, hogy konstruktív hozzászólásokat fogadunk el és nem áll módunkban reklámozni sem.

– És igen a találkozót megtartottuk. Köszönjük az érdeklődést.

2015. 12. 12.

………………………………

Kedves Látogató!

Október 25. lesz itt Budán a következő workshop. A helyszínt a regisztráció után levélben küldjük el. Elsősorban azok jelentkezését várjuk, akik a múltkor nem kapták meg az értesítéseket.

A létszám max. 12-15 fő

Jelentkezni a Contact Charon Institute-on lehet.

A levélben az elcsúszások megelőzése érdekében kérünk telefonszámot is, amin esetlegesen egyeztetni tudunk.

2015.10. 15.

………………………………

Kedves Mindenki!

A találkozót megtartottuk.

Arra való tekintettel, hogy az interneten jelentkezők nem kapták meg az értesítéseket, – Októberben itt Budapesten valahol tartunk egy összejövetelt szintén.

Amennyiben megvan az időpont közöljük.

2015. 09.05.

…………………………………

Kedves Látogató!

Ha szeretnél egy újszerű, kreatív, de emellett családias workshop-on részt venni, akkor szeretettel várunk Augusztus 29-30-án  (szombat-vasárnap) Szanazugban.

Ezen kívül vendégül látunk benneteket finom bográcsozásra.  A szellemi táplálék mellett testi táplálékra is szükség van 🙂

A pontos program beosztásról a helyszínen tájékoztatunk benneteket, hogy ki-ki megfelelően be tudja osztani az idejét.

A workshop-ot, egy kiscsoportos kötetlen beszélgetésként képzeljük el, ahol minden érdeklődő találhat magának tetsző témakört.

Ezekből röviden:

  • tudat-kutatás, intenzitástan
  • Multi-BioFeedback /EKG/EEG/BEM/
  • üzleti coaching kicsit másképp
  • energiakutatás, frekvencia-gyógyászat, az állóhullámkról
  • az Operátor-képzés technológiájáról
  • vízautó, fogyasztáscsökkentés
  • inverter építés (önköltségi alapon)

A tábor költségei:

Szintén Önköltségesre terveztük, – szállás  1500 Ft/nap,  étel :  2000 Ft/nap

Öszesen a 2 nap: 7000 Ft

Ja igen! – Csak előzetes regisztrációt fogadunk el.

Jelentkezni, a Contact Charoninstitute címen lehet.

2015. 08. 19.

Egy olvasónk felhívta a figyelmünket, hogy Albert Einstein levelének eredete kétséges. – Törölve lett, ne keressék!

2015.08.15.

A félreértések elkerülése végett, szeretnénk közölni, hogy csak olyan hozzászólásokat fogadunk el, melyek észrevételeikkel, esetleges kérdéseikkel gazdagítják a cikkek mondanivalóját.

Parttalan vitáknak nem szándékozunk ezen az oldalon helyet adni.

Megértésüket köszönjük.

2015. 06. 09.

264554_109937702433648_1842326_n

Az “Új Eon tudománya” konferencia tolódik. Ezzel meg szeretnénk várni, amíg az EEG-k gyártása is megkezdődik.

Akadémiai bemutatóról Farkas írt egy pár sort:

Frekvencia detektor

2013 Február 22-én sikeresen bemutattuk a frekvenciadetektor készülékünket.  A fejlesztés egy szoftveres és egy hardveres munkából állt, és persze a legfontosabb rész a detektálási módszer kifejlesztése.

A berendezést a Magyar Tudományos Akadémián mutattuk be, – sikerrel. A készülék lehetőségei túlmutatnak minden eddigi diagnosztikai módszeren.  Az eddigi diagnosztikai módszerek elsősorban kémiai, vagy közvetett fizikai módszeren alapulnak.  Ezek kevés kivételtől eltekintve drágák, lassúak és ami a legnagyobb hátrányuk, hogy csak egy adott dologra specifikusak.

Mi megkerültük a problémát azzal hogy a dolgot frekvencia síkon közelítjük meg. Ezzel a detektálási lehetőségek spektruma hihetetlen módon kiszélesedik.  A módszert nem mi találtuk ki, azonban mára elfelejtődött.  Természetesen az ókori és keleti kultúrák is évezredek óta hangsúlyozzák, hogy “minden rezgés”.  Ezzel semmi újat nem mondtunk 🙂

A detektor nem csak vitalizálásra, egészség-vissza-hangolására alkalmas, hanem itt már a technológia és a tudat kapcsolatáról beszélünk, mely Intézetünk fő kutatási területe.

A detektor technikai különlegessége, hogy a speciális szűrési paraméterek beállítása az, mely érzékelhetővé teszi a zajban megbúvó apró változásokat. Így válik követhetővé a beavatkozás. Az igazi titok pedig abban van, hogy célzottan és sokkal tágabb spektrumban kell keresni, hiszen a működési elvből adódóan a detektált események átfedik egymást. Ezért hangsúlyozzuk az operátor fontosságát.

Roskó Farkas

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s