Hírek/News

Sziasztok!

 

A hagyományoknak megfelelően idén is megtartjuk a szaunazugi, éves találkozónkat.

Augusztus 31.-től szeptember 2.-ig.

Technológiában és a psziché témakörében jártas “utazók” jelentkezését várjuk.

Jelentkezni írásban lehet.

2018. július 04.

 

Sziasztok!

Ebben az évben is megtartjuk a baráti találkozót. Időpontja; Szeptember 1, 2, 3. A helyszín ismételten Szanazug lesz. És szintén önköltséges alapon. A részletekről írásban lehet érdeklődni.

2017. július 24.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Igen köszönjük. Megvolt a találkozó és azt hiszem az idei több szempontból is érdekes volt. Jelentősen bővült a kütyü-park és a hangulat sem volt éppen depressziós. Köszönjük az előadóknak az előadásokat.

2016. 09. 05.

…………………………….

Szervusztok!

Idén is lesz baráti találkozó Augusztus végén Szanazugban a Körös partján

Időpont: Aug 26-27-28.

Most az előadásokat csak egy napra tervezzük, mert a múltkori tapasztalatok alapján a két nap túlságosan tömény volt. A harmadik napot így megfontoltan hagyjuk kötetlenre. Szóba jöhető témák; bográcsozás, fürdés, mérések, bemutatók, beszélgetések.

Szóval 26.án érkezés, szállásfoglalás, ismerkedés 27.én lesznek az előadások, mérések, 28.án délelőtt, mérések, kérdezz-felelek és ami kimaradt.

Jelentkezni lehet a 06 30 207 0319-es, vagy a 06 20 916 7526-os számon. Illetve írásban az oldalon.

Az ár 11 000 Ft

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy immár több fejlesztést is lehetőségünk van bemutatni, – barátainknak köszönhetően és új vetületként, – ezek az agy stimulálására is képesek.

 

Témák, nem feltétlenül előadási sorrendben.

Az emberi test, mint  elektromágneses „berendezés”. Hogyan kapcsoljuk be?

Az emberi test és az agy egy olyan magasan fejlett elektromágneses berendezés, ami sokkal több mindenre képes, mint amiről jelenleg fogalmunk van. Ehhez „csupán” arra van szükség, hogy bekapcsoljuk az agy olyan központjait, melyek egy átlagember egész életében ki vannak kapcsolva. Hogyan lehet bekapcsolni ezeket a képességeket? Hogyan lehet mérni a különböző képességek meglétét objektív módon EEG-vel?

Agytréning – a módosult tudatállapotok csodája

Szó lesz az audio-vizuális stimulációs technika felhasználásáról, a célzottan elérhető módosult tudatállapotokról, a tudatállapotok hatásairól, amit akár a fejlődés akár a egészségjavítás céljára lehet felhasználni.

Neuroscope univerzális bio-feddback készülék (új funkciók)

Készülékünket Máténak és Lacinak köszönhetően továbbfejlesztettük. Lehetőség van az agy és a szív koherenciáját egyszerre vizsgálni illetve a szív finom frekvenciaváltozásait (HRV) detektálni. Új fejlesztés továbbá az agyhullámok frekvencia-dinamikájának újfajta megközelítése.

Rife technológia-kezelések és mérések

A meglévő berendezéseink bemutatásán túl fejlesztés alatt van egy újfajta önálló kezelő berendezés, amelynek beállítása nem igényel műszaki ismereteket, és a berendezés előre –az orvos által meghatározott- programozott feladatokat hajtja végre. A készülék látja el a Plazma és a fénnyel működő egészségmegőrző és egészség-visszaállító készülékeket is.

Vízbontó készülék

Ez a készülék már támogatott projekt keretében készül. A cél gépjárművek fogyasztáscsökkentése. A vízbontó készülék kombinálva van korábbi projektekkel (pl. plazma gyújtás)

MIRW készülék (Kapanadze egyik változata)

Mérhetően többletenergiát biztosító készülék. Nagyfrekvenciás elven működik. Továbbfejlesztést igényel, mivel a működés pontos részletei még tisztázatlanok.

Interaktív témák, játszóház

Agyhullám vizsgálat, és HRV (szív) mérések
Nagyfeszültségű kísérletek, bemutatók (erre gyerekek is jöhetnek!) A népszerű, 15 éve tartó előadássorozat újabb epizódja Tesla-tekercsekkel, nagyfeszültségű kísérletekkel, érdekes és látványos fény és hangjelenségekkel.

2016 07. 25.

……………………………………….

Sziasztok!

Ebben az évben is megtartjuk az éves találkozót. Augusztus 27. és 28. – Pénteki érkezéssel és szintén Szanazugba lesz, 3 folyó találkozásánál.

A részletes programot e hét végén ismertetjük.

2016.07. 19.

………………………………………………….

Megint voltunk egy kiállításon. és csak dióhéjban: – Vittünk Hideg katódos és LED-es fényforrást, ezenkívül   A szívünk csücskét a Nuroscope már ismét továbbfejlesztett prototípusát ami elsősorban Máté és Laci érdemeit öregbíti. És hát a szívünk másik csücske a Plazmagenerátorok, melyeken szintén történtek fejlesztések. A képen látható az antikosított változat, ami erősebb lett, belekerült a digitális vezérlő-egység és speciálisabb töltést alkalmaztunk a plazma csöveknél. Ezekről majd bővebben később.

2016. 04. 23.

32b3aa60-ad52-48b3-863a-ef302b89a0d7

……………………………………….

Ez meg már régi. Komplexen nem, de részleteinek már voltak szentelve találkozók. Legközelebbi nagyobb összejövetel talán nyáron, ha a sodródó események engedik.

………………………………………

Charon Energetics workshop-ok

Mi ez?

Ezek egy 1,5-2 óra időtartamú előadás, és utána délután, egy 3-5 órás aktív részvételt igénylő szakkör, majd témakörökön belül maradva, kötetlen beszélgetés.

Előadás témakörök:

Bevezető: Határtudományok, a tudat és a technológia kapcsolata – A jövő fizikája.

Hullámok, nagyfeszültség a mindennapokban –gyakorlati bemutató – játék a Tesla-tekerccsel röviden Tesla bácsiról

Frekvenciakutatások, frekvenciagyógyászat kicsit másképp. 

Mélységek és a felszín, függőleges és a horizontális tengely működése. Ez hogyan értelmezhető a mindennapokban. : Intenzitástan

Személyiséghatárok megvilágítása, egyéniség-koordináció. Tacit tudás

Jövőképek, hogyan tovább, ennek energetikai működése.

Síkok tudatosítási folyamata. Kognitív mélylélektan

– Plazma-generátorok használata egyedi frekvenciák és hullám-beállítások a gyakorlatban.

A tudatról, a Neuroscope használatának kiterjesztése – extrém biofeedback

Az EEG, EKG és egyéb fiziológiai jellemzőkből levonható mélyebb következtetések. Terhelhetőség és a pszichikai gyorsulás kapcsolata.

Dimenziókutatások Mik a dimenziók, hogyan működnek

Önálló energiaellátás: számítógépek, mobiltelefonok, táblagépek megtáplálása.   Célszerű megoldások az energiafogyasztás csökkentésére mind önálló mind hálózattal vegyes üzemmódban. Nagyobb energiaigények: mosógép, mikrosütő, fűtés – Kogenerációs, kavitációs erőmű, fagáz, HHO, plazma gyújtás és ezek célszerű kapcsolata és gyakorlati alkalmazása. Újrahasznosított alkatrészek használata, mire figyeljünk. Mi lelhető fel egy átlagos háztartásban, mi mire alkalmas.

Végül:  Inverterek, energia-átalakítók helyszínen való építése

Tervezett időtartam de. 9 órától este 19 óráig

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

technolgy-image

2 comments on “Hírek/News

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s